L’ajuntament de Sant Jaume d’Enveja recorda que està prohibit per Decret circular pel carrer si no és imprescindible. Les oficines del consistori romandran obertes però no hi haurà atenció al públic presencialment.

Tots els tràmits o gestions es faran:

  • per la seu electrònica: https://santjaume.eadministracio.cat/info.2
  • via telefònica: 977.46.80.39 o
  • per correu electrònic: [email protected]

A més recorda que “no dubteu en dirigir-vos a nosaltres per qualsevol pregunta, dubte o necessitat que tingueu. Recordeu que disposem de servei de Policia 24 hores (608737103)“. Al mateix temps adverteixen que “A través d’un equip de voluntariat del municipi, s’ha creat un Servei d’Atenció per a tots aquells ciutadans/es que necessitin: medicaments, menjar-beure i atenció psicològica. Si saps d’algun veí, amic o familiar que pugui necessitar ajuda, truca o que truqui al 977468039 i 608737103“.

Per tal de garantir l’atenció sanitària durant els pròxims dies, us informem que fins a nou avís el CAP de Sant Jaume d’Enveja estarà obert de 8h a 14.30h. Fora d’aquest horari, si és urgent l’assistència , us atendran *previ contacte telefònic* al CAP de Deltebre o al 977489691.

L’Ajuntament prendrà tots els acords oportuns per a que no es paguin taxes o preus públics per serveis o drets no utilitzats durant aquests dies.

Queden suspesos tots els períodes de cobrament a través de BASE que fan referència al municipi de Sant Jaume d’Enveja. Més endavant s’aprovaran nous calendaris de cobrament.

A més recorden que la Biblioteca Francesc Balagué de Sant Jaume impulsa la campanya L’HORA DEL CONTE, per tal que les tardes siguin més divertides, a partir de dimecres 18 de març, cada dia a les 18:00h, publicaran un vídeo on un voluntari/a conta un conte. Entre totes i tots ens en sortirem! #QuedataCasa #Cuidemnos i #TotSortiraBe,

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.