Han estat moltes les iniciatives que han sorgit des de la societat des del confinament establert per l’estat d’alarma, per fer que les estones a casa siguin més amenes. La última, un concurs de dibuix per triar el llibret de les festes majors que ha impulsat el CD la Cava.

Els clubs o entitats esportives, han vist com la seva activitat ha quedat totalment aturada, i com a part molt activa de la societat també s’han sumat a les iniciatives populars. Manualitats, jugar a jocs de taula, cantar, tocar instruments o fer activitat física per la casa… Són moltes les activitats que es poden fer per passar l’estona.

Des del CD la Cava han impulsat un concurs de dibuix per triar la portada del llibret de festes majors de Deltebre, que se celebren del 13 al 23 d’agost.

Pensar en positiu, es sens dubte, una de les coses més importants en temps difícils. I alguns, ja pensen en els bons moments que arribaran després del confinament. I les festes majors són uns dies esperats per tots.

Per poder participar al concurs s’ha d’enviar un dibuix amb la proposta de la portada per whatsapp al número 622 020 028. S’hi poden enviar màxim 3 propostes per família fins al 27 de març. Des del CD La Cava també han fet una crida a que es quedi a casa per poder garantir la salut de tothom.