Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra van detenir el passat 15 de març un home de 54 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Deltebre (Baix Ebre), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit i d’un delicte de trencament de condemna.

Els fets van ocórrer durant la tarda del mateix dia 15, quan els agents van tenir coneixement d’un accident de trànsit a la carretera TV-3451, dins el terme municipal de Deltebre. El sinistre va consistir en una sortida de via d’una furgoneta amb xoc posterior contra una barrera de protecció.

Un cop en el lloc dels fets els agents van ser informats que el conductor del vehicle havia marxat del lloc de l’accident.

L’home va ser localitzat posteriorment a casa dels seus pares i es va negar de manera reiterada a realitzar les proves de detecció d’alcohol i drogues per la qual cosa els agents el van informar que aquesta actitud estava considerada com un fet delictiu.

Els agents també van comprovar que l’home tenia una ordre judicial en vigor d’allunyament dels seus pares. Davant aquests extrems l’home va quedar detingut per negar-se a sotmetre’s a les proves de detecció d’alcohol i drogues, i per l’incompliment d’una ordre judicial.

Els detingut va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa el passat 16 de març i es va decretar el seu ingrés a presó.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.