No va tenir opció l’Amposta-Lagrama davant un Sant Vicenç, tercer classificat a dos punts tan sols de la promoció d’ascens, que va trencar el partit d’entrada i després va saber mantenir l’avantatge durant el transcurs de la segona meitat. Tot i la derrota, les ampostines mantenen la diferiència de dos punts respecte al descens després dels resultats de la vint-i-tresena jornada del campionat donades les derrotes dels perseguidors: el Muchoticket Puchi davant el Mislata (23-26); la Roca a la pista del Sant Quirze (28-25) i el Leganés a domicili a la pista del Gavà (25-23). Tan sols va poder empatar l’equip que tanca la taula, l’Agustinos Alacant, a divuit gols davant l’Elda i això fa que retalle un xic la distància amb la salvació de la qual el separen ara mateix dos punts i està a tres de les de la capital del Montsià.

En quant al partit, domini avassagador de les locals des dels primers minuts, on el marcador ja reflectia un 5-0 al minut nou de la confrontació. A l’equip ampostí li va costar entrar al partit, on dues exclusions de quatre minuts a Sara i Esther encara feia més complicat afrontar el partit, que al descans reflectia un avantatge de deu gols per a les barcelonines amb el 15 a 5. A la represa, ja complicada per la curta anotació de les de Sasa Jovic a la primera part i les més que dubtoses decisions arbitrals durant el partit, convertia en una quimera buscar la remuntada. Tot i la millora en el joc no va estar suficient per esgarrapar algun punt.

La següent jornada es descansa, però les ampostines recuperaran el partit pendent de la dissetena jornada a la pista del Sant Quirze. Nova oportunitat per a les del Montsià per intentar sumar algun punt que face encarar les tres jornades restants amb optimisme. Tot i això, les barcelonines lluiten per immiscuïr-se amb la zona de promoció d’ascens de la qual els separen quatre punts i cas d’aconseguir la victòria davant les ampostines retallarien a dos la renda amb el Castelló, equip que marca la zona de promoció. El partit es disputarà dissabte vinent a partir de dos quarts de vuit del vespre.