Malgrat caure derrotats a casa i encaixar la segona derrota consecutiva davant el Volei Balàfia que es va imposar de forma contundent per zero sets a tres, el Volei Roquetes va certificar la salvació matemàtica a primera divisió nacional, en l’any de l’estrena a lliga nacional. El conjunt que entrena Llorenç Vericat ha pogut sobreposar-se a les baixes que han tingut durant la temporada i després d’un inici dubitatiu on va costar adaptar-se a la categoria els del Baix Ebre van saber sobreposar-se i agafar una regularitat que l’ha portat a guanyar al líder de la comptició en el que va representar la derrota que li trencava la imbatibilitat a la pista roquetenca.

Despres d’un inici de partit anivellat els errors en el servei i les colocacions imprecises han trencat el primer set per als lleidatans que es situaven en una diferiència de cinc punts amunt al marcador amb el 15 a 20. Fet obligava al tècnic local a demanar un temps mort. Després del temps ha seguit igual el partit fins a situar-se amb sis voles de set els de la Terra Ferma. Després d’un altre temps mort demanat per Llorenç Vericat, per intentar revertir la dinàmica en que havia entrat el partit, tan sols han tingut temps de salvar-ne una de bola de partit tancant el primer set amb un 19 a 25 que obligava a la reacció roquetenca per aixecar el resultat advers.

Reacció immediata en un segon parcial on sortien per feina i enfilaven per la via ràpida marxant al marcador fins als onze punts d’avantatge amb el 21 a 9, fet que ha obligat a demanar dos temps morts gairebé consecutius al tècnic visitant. Unes aturades que han sorgit efecte arribant al 23 a 21 ajustant el marcador, fet que ha obligat als locals ha sol·licitar dos temps morts. Fins al punt que se situaven amb pilota de set amb el 23 a 24. Una rematada de Jorgo reestablia l’empat a 24 però que no ha estat suficient per a salvar la sort del parcial, finiquitant el set els lleidatans amb el 24 a 26 que encenia les llums d’alerta i que obligava als del Baix Ebre a aixecar un 0-2 advers.

En el tercer set la igualtat era la nota predominant fins a la recta final quan la precipitació, els nervis i algunes decisions arbitrals polèmiques van condicionar marxant al marcador els de la Terra Ferma que disposaven de quatre voles de partit. Un temps mort demanat pels roquetencs va intentar trencar el ritme i intentar una remuntada que malgrat tot no va arribar, tancant el resultat amb el 22 a 25 definitiu.

Resten dos jornades per tancar la competició la setmana vinent amb el desplaçament a la pista del segon classificat el Torredembarra i tancaràn la lliga rebent a casa al Volei Encamp.