L’Associació Esportiva Massaluca amb la col·laboració i ajuda de tot el poble, organitzarà el diumenge 8 de març la XIII Cursa de Muntanya Serra de les Fites, un circuit llarg, puntuable pel Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre de 23 quilòmetres i un mes curt de 18, per gaudir dels magnífics paratges d’aquest terme històric.

La sortida de la cursa llarga, junior, exprés i cadets està prevista per les 9:30 des de la plaça Major, i un quart després ho faran els participants de la curta i marxa.

La cursa es realitza per un recorregut de senders i camins plens de naturalesa, història, cultura, fauna i paratges únics, amb unes magnífiques vistes panoràmiques del Matarranya i de l’Ebre, passant per llocs que han estat història de la Guerra Civil, incloent-hi algunes trinxeres, Començarà per la plaça Major, seguint per la Bassa Carrasca, Punta de les Taralloles, Terrós de Sucre, Punta dels Capellans, Vallmala/Campamento Esperanza, Barranc del Moro i meta plaça Major.

Redacció: E.A.