Agents de la Policia de la Generalitat –Mossos d’Esquadra pertanyents a la Unitat Regional de Medi Ambient de la Regió Policial Terres de l’Ebre van denunciar el passat 28 de febrer tres veïns d’Amposta per caçar de nit, amb armes de foc i auxiliats amb dispositius d’emissió de llum artificial.

Els fets van ocórrer la nit del mateix 28 de febrer quan els agents efectuaven tasques de vigilància i control d’activitats cinegètiques dintre del terme municipal d’Amposta i van observar com, en un lloc concret, s’anaven originant diversos feixos lluminosos i seguidament s’escoltaven trets d’arma de foc.

Davant les sospites que es pogués estar cometent alguna infracció, els policies es van apropar fins el punt on havien observat els llums i van poder  interceptar i identificar tres homes que es trobaven en el lloc caçant.

Fetes les comprovacions, als tres homes se’ls  van intervenir  les armes de foc i els dispositius adaptables d’emissió de llum que utilitzaven per caçar.

La finalitat en la utilització d’aquests dispositius és obtenir una visió clara de la peça de caça i provocar l’enlluernament de l’animal per tal que aquest no pugui escapar.

Els tres caçadors van ser denunciats per infracció de la normativa 1/1970 de Caça, i aquestes denuncies seran trameses al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.