El R Bítem, líder, va golejar l’Arnes, equip que arribava al partit en una bona sitació, havent sumat 16 punts de 18. A la primera meitat, domini local però l’Arnes estava molt ben posat en defensa. Però el gol del pichichi local Balada, al minut 44, va fer mal al conjunt visitant. A l’inici de la represa, els locals van fer el 2-0 que ja va decidir. L’Arnes va baixar la intensitat i els locals ampliarien l’avantatge fins el 6-0 final. L’equip de Vallés segueix líder, a quatre punts del segon, l’Aldeana.
Al final del resum, podeu trobar les decles dels tècnics, Roger (Arnes) i Vallés (R Bítem).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.