El Sevilla serà l’últim escull per arribar a la final de la Copa de la Reina d’enguany, per al FC Barcelona femení que entrena el gandesà Rafel Navarro juntament a Lluís Cortés, tècnic blaugrana.

A les 12:00 del migdia la seu de la Federació Espanyola de Futbol a las Rozas ha acollit el sorteig de les semifinals de la competició on estaven als bombos els equips que s’han guanyat la participació: Athletic de Bilbao, Sevilla, Logroño i FC Barcelona. Partits que es disputaran a partit únic i que han deparat els següents enfrontaments: FC Barcelona-Sevilla FC i Logronyés-Athletic de Bilbao definiran els dos finalistes en duels que es disputaran els propers 17 i 18 de març.

Jeni Morilla representant del Sevilla FC ha manifestat que: “Crec que és el que tots volíem evitar, perquè ara mateix és l’únic equip que està intractable. Estem orgulloses d’arribar on hem arribat i anirem per totes. La competició està molt bonica, hem guanyat de manera contundent els dos partits i ho donarem tot en semifinals també“.

Per tant, l’estadi Johan Cruyff acollirà aquesta eliminatòria on les noies de Cortés i Navarro són clares favorites per accedir a la final que tindrà lloc a l’Estadi la Rosaleda de Màlaga a finals del mes de maig. El Barça busca el títol que els convertiria en les “Reines de Copa de la Reina” amb set, perquè ara mateix estan igualats amb sis amb Espanyol i Llevant.

Davant les sevillistes aquesta temporada han guanyat els dos enfrontaments amb un 0-2 a Sevilla i un 3-0 a Barcelona. Les culers són líders destacades amb nou punts d’avantatge i les sevillanes, dècimes. Les de la capital catalana, no han rebut cap gol en aquesta competició després d’imposar-se per 0-4 davant l’Sporting de Huelva i aconseguir un agònic gol a l’últim minut de la pròrroga davant el Deportivo de la Corunya. L’altre duel és molt més igualat, a priori. El seté classificat rep al cinqué, encara que en l’únic partit disputat entre tots dos conjunts enguany l’Athletic Club es va imposar amb solvència per 3-0. Les lleones arriben a més en bona dinàmica sense perdre en sis trobades amb cinc victòries i un empat.

Ara toca centra-se en la competició domèstica on rebran al Madrid, en el clàssic, al Johan Cruyff de Barcelona diumenge 1 de març a partir de les 12 del migdia.