Adam Raga es troba recuperant-se de l’operació de menisc dret, causada per la lesió que es va produir fa aproximadament un mes, abans de la disputa del X- Trial de Barcelona.

El pilot d’Ulldecona de Trial, va ser intervingut amb èxit pels doctors Xavier Mir i Jordi Tapiolasi Tapiolas, després d’haver competit a gran nivell i oposant molta resistència davant Toni Bou, tot i els dolors i el líquid que s’acumulava en el seu genoll a les proves del Mundial de Barcelona i Bilbao i la de l’estatal d’Aitona on va estar absent l’actual campió, finalitzant en totes en una meritòria segona plaça. Encara que la seua reaparició és encara tota una incògnita, Adam Raga espera arribar a temps per disputar el 14 i 15 de març, la prova estatal a la localitat de Pontevedra de Baiona i posteriorment el 21 de març i 25 d’abril les del Mundial a l’Arena Nova de Neustadt a Àustria i Andorra.

Adam Raga que va tenir després de l’operació, paraules d’agraïment a l’equip mèdic encapçalat per Xavier Mir i Jordi Tapiolas, i al seu motxiller Rafa Salcedo per acompanyar-lo en aquests moments complicats, aquesta ja amb ganes de tornar a competir i fa pràcticament una dècada quan després de patir la seua segona operació de genoll i perdre gran part de la temporada, va afirmar sentir una sensació molt estranya, i aquesta ja amb ganes de tornar a pujar a la moto.

Redacció: E.A.