Campredó ha commemorat el Dia Internacional de la Llengua Materna amb dos actes el divendres i el dissabte passat. El primer acte, celebrat el divendres, ha estat un emotiu homenatge a totes les llengües del planeta a la Biblioteca Manuel Pérez Bonfill, durant el qual s’ha llegit el manifest de la UNESCO pel respecte lingüístic, a la vegada que s’han pogut escoltar cançons en diverses llengües indígenes i veure uns vídeos amb una gran varietat lingüística.

El segon acte, en dissabte, ha consistit en l’actuació del cantautor alguerès Antonello Colledanchise, acompanyat pels músics Gianluca Dessì i Raffaele Podda, que han portat la música d’autor de la Barceloneta sarda a l’espai cultural la C. Durant l’acte,  també s’ha homenatjat el veterà poeta alguerès Antoni Canu, mitjançant la recitació de la seua obra per part dels rapsodes: Montse Boldú, Montse Pallarès, Conxita Jiménez, Tomàs Camacho, Sílvia Panisello i Emigdi Subirats. El públic nombrós ha gaudit d’aquest homenatge a la llengua catalana de l’Alguer, un dels enclavaments lingüístics més emblemàtics d’aquesta llengua, la supervivència de la qual passa per la introducció del seu ensenyament a l’escola.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.