Els Mossos d’Esquadra han lliurat 1.800 litres de gasoil B a diversos pagesos damnificats per l’incendi del passat mes de juny a la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià. Aquest combustible es va decomissar al conductor d’una furgoneta que no va acreditar la seva procedència l’any passat a Aiguamúrcia.

Al ningú reclamar aquest gasoil i veient l’elevat cost que significava desfer-se’n, el cos policial va decidir fer les diligències judicials corresponents per poder fer arribar aquest combustible, que és del tipus que utilitzen els tractors, a pagesos afectats per l’incendi. Un cop es va comptar amb el vistiplau judicial, el passat 12 de febrer, els Mossos van cedir el gasoil a la cooperativa de segon grau Grup Unió de Reus perquè el distribuïssin. Aquell mateix dia, la cooperativa -sufragant les despeses del transport- va fer arribar el combustible a cinc pagesos de la Torre de l’Espanyol, la Palma d’Ebre i Flix.

 

Autor:

Periodista