Pagesos de les Terres de l’Ebre, convcats per Asaja, ACOBEM (Associació de Cooperatives del Baix Ebre i del Montsià) i el sector arrosser del delta de l’Ebre, es manifesten amb els seus tractors pels carrers de Tortosa per uns preus justos i una renta agrària digna. Diverses desenes de tractors han arribat a la capital del Baix Ebre procedents de tres columnes (Aldover-Xerta/Deltebre-Sant Jaume-Amposta/Alcanar-Ulldecona-Santa Barbara- Ampolla-Camarles-Aldea).

Les Terres de l’Ebre se sumen a la resta de mobilitzacions que estan succeint a la resta de l’Estat i que, des de fa unes setmanes, diverses organitzacions agràries estan duent a terme per denunciar la greu situació de preus baixos, la falta de rendibilitat de les explotacions i les dificultats per exportar.

A més, ho hem explicat, en directe, a Notícies en Xarxa i Ben Trobats per a que tot Catalunya conegués la mobilització.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.