Controlat un incendi que s’ha declarat al voltant de les vuit del vespre a l’Aldea (19.52 hores), a un edifici del Carrer Major. S’ha desallotjat als ocupants de la vivenda i no hi ha ferits. La mala combustió d’una xemenia, seria la causa de l’inici del foc.

S’han desplaçat fins al lloc dels fets set dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació del sem i una patrulla de la policia municipal. Els bombers treballen ara per extingir-lo.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.