El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visitarà aquest dijous dos centres educatius a Tortosa, i presidirà l’acte d’homenatge als docents i personal d’administració jubilats el passat curs a les Terres de l’Ebre. Ho farà acompanyat de l’alcaldessa del municipi, Meritxell Roigé, del Delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, i de la directora dels Serveis Territorials d’Educació, Montserrat Perelló.

Primer, el conseller visitarà l’Escola Sant Llàtzer, i conjuntament amb l’alcaldessa, recorreran alguns dels espais del centre i mantindran una trobada amb l’equip directiu.

A continuació, visitarà les instal·lacions de l’Institut Cristòfol Despuig. Bargalló entrarà en algunes de les aules del centre i es reunirà amb els membres de la directiva de l’institut.

Posteriorment, el titular d’Educació es traslladarà a la seu dels Serveis Territorials d’Educació, on a partir de les 12h presidirà l’acte d’homenatge als docents i al personal d’administració i serveis jubilats el passat curs 2018-2019. En l’acte, hi haurà actuacions musicals a càrrec dels alumnes de l’Institut Roquetes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.