El buc Salvamar Achernar va traslladar el 28 de gener al port de la Ràpita un tub flotant, d’uns 30 metres de longitud, que es trobava a la deriva a la costa del delta de l’Ebre. Una embarcació pesquera va advertir Salvament Marítim de la presència d’aquestes restes que podrien resultar perilloses per a la nevegació nàutica.
Aquest tub flotant, per les seves característiques, podria procedir d’alguna instal·lació que es va veure afectada pel temporal Glòria.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.