Èxit rotund del Futbol Sala Amposta a les finals de Tarragona que es van disputar diumenge al Pavelló Olímpic de Reus en totes les categories, des dels benjamins fins als sèniors.

Els dos equips que les disputaven, el benjamí i el sènior femení les van guanyar els nois i noies entrenats per Sergi Magriñà davant la Presentació de Reus (4-5) i el sénior femení del Club Futbol Sala Reus (1-5). Els dos equips s’han classificat matemàticament per accedir a la Copa Catalunya que es disputaràn a la pista del Caragol de Lleida les fèmines i davant el Castelldefels Premium Energy els benjamins. Aquestes es disputen als camps de qui disposa menor coeficient de la temporada passada.

Qui no va tenir tanta sort, va ser el juvenil del Club Futbol Sala Rapitenc, qui va caure a la tanda de penals després d’empatar a un gol davant l’Alforja.

El femení resol al descans

Després d’uns primers minuts de tempteig les jugadores de Magriñà van ficar fil a l’agulla i en dos minuts trencaven el partit amb els gols de Lídia Navarro i Laura Roso. A cinc minuts del descans Shuting Jiang ampliava les diferències amb el 0-3 amb que s’arribava al descans. Dos gols més de Paula, als cinc minuts de la represa, i Laura Roso a falta de nou minuts per al final decidien la sort de la final per a les de la capital del Montsià, maquillant el marcador les reusenques arran d’un penal a tres minuts d’acabar la confrontació. Rellevaven així al CFS Roquetes en el títol de campiones provincials.

Una victòria que dóna el dret de jugar les eliminatòries del Campionat de Catalunya, que es disputarà aquest diumenge dia 23 a la Terra Ferma davant el Restaurant lo Caragol de Lleida a partir de les 18:30 hores de la tarda.

Final agònic en benjamins

Frenètic. Així es podria catalogar el partit que van disputar a dos quarts d’una del migdia els equips de la Presentació de Reus i l’Amposta. El partit va començar bé per als deixebles de Sergi Magriñà que s’avançaven mitjançant Biel als set minuts de joc. Tot i això replicaven els amfitrions amb el gol de la igualada tres minuts després. La primera part va ser intensa i disputada i a un minut del descans, es tornaven a avançar els del Montsià amb gol de Pedro Juan. La incertesa predominava en enfilar el camí de vestidors. A la represa, sortien molt endollats els ampostins que amb vuit minuts marcaven tres gols obra de Raúl (27′), Nagore (30′) i Pedro Juan (33′) i assestaven un cop psicològic al partit. No obstant, la reacció del conjunt local arribava en la recta final i ajustaven les diferiències amb el 4-5 a falta de deu minuts per al final. Uns deu minuts d’infart que ja no van tenir més moviments al marcador tot i les ocasions alternes que gaudien tots dos conjunts.

Triomf per al FS Amposta que ara disputarà (encara en data per determinar) l’eliminatòria de Copa Catalunya a la pista del Castelldefels Premium Energy.

Foto: Cedida

Els penals, priven al Rapitenc del títol

Va sortir la creu. En la fatídica tanda de llençaments de penals el CFS Rapitenc va veure com se  li esfumava la possibilitat de completar l’èxit total per als equips del Montsià. Els llençaments de Llorca i Andrei no els van poder transformar i per contra els del Camp de Tarragona es mostraven infalibles en els seus penals, desnivellant la balança per 2 gols a 0, després d’un empat a un gol a la finalització del temps reglamentari.

El partit va transcòrrer amb els rapitencs cedint la iniciativa des de l’inici i sortint al contracop. Fruit d’aquesta dinàmica arribava el gol que els avançava al marcador obra de Nando als set minuts de joc. Gaudien d’una immillorable ocasió per ampliar la renda amb una rematada prop de la base del pal a la que responia amb encert el porter de l’Alforja. Als divuit minuts arribava el gol de l’empat en una rematada que el porter rapitenc (que va rendir a un gran nivell) no va poder aturar. S’arribava al descans amb equilibri al marcador i donava pas a uns segons vint-i-cinc minuts intensos i emocionants, amb ocasions alternes per als dos conjunts amb tres xuts als pals dels tarragonins per dos dels rapitencs. Amb l’empat s’arribava a la finalització del temps reglamentari i els penals.

Els altres resultats de les finals van ser en sènior masculí la victòria de l’Alforja per 4 a 2 davant el Mediterrani Cambrils; en cadets s’imposava el Nàstic de Tarragona per 0 a 2 davant el Montblanc; en infantils victòria del Mediterrani Cambrils davant el Reus per 1 gol a 3, mentre en alevins la Pobla de Montornés s’imposava per 1 gol a 0 davant el Nàstic de Tarragona.