Amb més a guanyar que a perdre el FC Ascó ha sortit aquest matí al municipal de Nou Barris davant el líder, la Muntanyesa, amb l’intenció d’intentar trencar la mala dinàmica per la qual atravessen i que els portava a sumar quatre derrotes de forma consecutiva.

Tot i les baixes i les absències en l’equip de Jordi Font, els asconencs han exhibit un joc que els ha permés plantar cara a un rival que no s’ha trobat còmode fins que han pogut perforar la porteria rival avançada la primera meitat. Els riberencs ben plantats en defensa avortaven tota opció de generar perill davant un rival que es feia amb la possessió clara però a la vegada infructuosa. Inclús als primers compassos de partit han gaudit d’una immillorable ocasió d’Àlex en una sortida al contracop, que prop ha estat de significar el gol sinó hagués estat per la bona intervenció del porter local. No obstant, mitjançant una gran jugada personal de Brian s’internava a l’àrea després d’un gran canvi d’orientació i rematava creuat lluny de l’abast de Sergi Fuertes inaugurant així el marcador als vint-i-set minuts de joc. El gol donava ales als quatri-barrats que buscaven amb insistència fins al descans la porteria visitant però no trobaven el camí per perforar la porta asconenca per segon cop arribant així al descans.

L’Ascó sortia al segon temps amb l’intenció de buscar el gol que equilibrés el marcador. Cholo tenia una immillorable ocasió als cinc minuts del segon temps, però la seua rematada la salvava Segovia en una intervenció providencial desviant amb la punta dels dits la pilota quan ja es cantava el gol. Però del possible empat, es passava a l’acció del segon gol local. Pedro s’anticipava a l’acció de la defensa en el refús del porter quan Brian de nou feia una gran jugada, s’internava a l’area i rematava sobre el cos del porter. La pilota quedava morta i guanyava l’acció amb el cap rematant a plaer. Massada psicològica per a un bon Ascó. Amb el partit amb el 2-0 i pràcticament perdut, Font arriscava i posava tota l’artilleria a sobre el terreny de joc. A falta de deu minuts per al final i a la sortida d’un córner la pilota la guanyava al primer pal Òscar amb el cap i reduia les diferiències. El gol ha fet recular a la Muntanyesa i per contra eren els visitants qui pressionaven més en busca de la igualada. Tres minuts més tard una rematada llunyana del mateix Òscar sortia fregant el travesser de la porteria dels de Nou Barris. Però la jugada claríssima arribava quan en temps de descompte Aitor feia una centrada-xut ajustada al primer pal que després de tocar a la cama d’un rival s’enverinava i Segovia feia una aturada magistral, evitant el 2-2. A la contra i amb el conjunt riberenc obert buscant la igualada Ion es presentava sol contra Fuertes que providencial desviava amb el cos la pilota a córner.

El tècnic asconenc Jordi Font al finalitzar el partit va dir que “amb tantes baixes es fa difícil fer un onze inicial, un dia un jugador juga de central, altre partit de davanter, la primera part ells en alguna ocasió que han tingut i el gol, poca cosa hem pogut fer. A la segona hem fet un pas endavant sobretot després del segon d’ells, hem generat ocasions, ha arribat el gol d’Oscar, i els últims minuts hem tingut ocasions de jugada , a pilota parada, només queda felicitar als jugadors que tot i els inconvenients, han donat la cara davant del líder“.