L’indret conegut amb el nom de l’Illa Saurí de Móra d’Ebre tornarà a acollir la Final Territorial de Cros dels Jocs Esportius Escolars de les Terres de l’Ebre, aquest diumenge 16 de febrer, a partir de les 10.30 hores. Una vegada celebrades les fases comarcals, uns 200 esportistes del Baix Ebre, Montsià, Ribera d’Ebre i Terra Alta competiran a la final territorial. 

El programa preveu un total de 18 curses en les categories, juvenils, cadets, infantils, alevins, benjamins i prebenjamins, tant en modalitat masculina com femenina, així com les proves de patufets, els participants més petits que correran fora de concurs de forma separada si són de de P3, P4 o P5.

L’organització anirà a càrrec del Consell Esportiu de la Ribera d’Ebre i l’Ajuntament de Móra d’Ebre amb el suport de l’AMPA  i l’AEE del Col.legi  Santa Teresa  i el Consell Comarcal de Ribera d’Ebre. L’activitat coordinada per l’Agrupació Territorial de Consells Esportius Terres de l’Ebre forma part del programa dels Jocs Esportius Escolars del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, i tindrà continuïtat el pròxim 8 de març amb la Final Nacional a Olèrdola (Alt Penedès).

Serveis informatius Ebredigital.cat