El passat diumenge 9 de febrer el municipi de Sant Carles de la Ràpita va acollir la quarta Trobada d’Escoles de Bàsquet de la temporada 2019-2020.

Un total de nou equips de les categories Escola i Premini van participar a la trobada, que es va desenvolupar durant tot el matí amb la disputa de dos partits per conjunt participant.

A la categoria Escola hi van prendre part els equips del CB Cantaires de Tortosa, CB Amposta, CB Rapitenc i CB Vinaròs, mentre que a la categoria Premini van jugar CB Cantaires de Tortosa, CB Alcanar, CB Amposta A, CB Amposta B i AE La Sénia.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.