La regidoria de Participació i Coordinació de l’EMD de Campredó ha posat en marxa la campanya #CampredóCívic amb l’objectiu de recordar i incentivar entre la ciutadania alguns hàbits fonamentals de civisme. Amb aquesta iniciativa es vol fomentar el civisme respecte al manteniment, l’entorn urbà i la convivència. La campanya consisteix en diferents quadres informatius en els quals es recorden els deures de la ciutadania i es fan algunes recomanacions per millorar la convivència. Es divideix en quatre apartats: medi ambient, reciclatge, animals de companyia i nucli urbà.

Durant els propers dies es repartirà informació per la població i per les xarxes socials de l’EMD. Des de la Regidoria d’Educació s’està treballant conjuntament amb la direcció de l’Escola Port Rodó i l’AMPA per fer arribar també el missatge a les xiquetes i xiquets. Des del centre es realitzaran activitats entre l’alumnat treballant aquest temes. Està previst realitzar xerrades per reforçar la campanya i poder fer arribar el missatge a tothom. Podeu trobar més informació en aquest enllaç.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.