Per 4t any consecutiu l’Ajuntament de Roquetes i l’empesa Sorea, encarregada d’abastir d’aigua potable al municipi, han signat aquest matí de dijous 6 de febrer, un conveni de col·laboració per la creació d’un Fons de Solidaritat dotat amb 1.000 €.

Aquest diners, segons ha explicat la regidora de Qualitat de Vida, Cinta Garcia, “es destinaran a les persones que estiguin en situació de vulnerabilitat i tinguin problemes per poder pagar la factura de l’aigua”.

Per part de Sorea, la responsable de clients de la Delegació Territorial Catalunya Sud, Ivonne Rodríguez, destacava “la coresponsabilitat que té l’empresa amb l’administració pública amb l’objectiu de protegir amb la mesura del possible a les famílies vulnerables”.

Ivonne Rodriguez, també ha volgut ressaltar que “a més d’aquest fons de solidaritat, Roquetes també disposa per part de Sorea, d’una tarifa i un cànon social destinat a les famílies que pateixen situacions econòmiques delicades, un servei gratuït que poden demanar a les pròpies oficines, per telèfon o a la web de Sorea”.

A l’acte de signatura del conveni també hi han assistit, Daniel Colilla, Gerent Territorial Zona Camp-Terres de l’Ebre de Sorea, i Ivan Garcia, regidor de Serveis i Béns, de l’Ajuntament de Roquetes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.