El segon entrenador de Lluís Cortés, el gandesà Rafel Navarro, s’ha proclamat flamant campió de la Supercopa aquest migdia a Salamanca en una final on hi hagut color i han passat per sobre les blaugrana d’una Reial Societat que només ha pogut aguantar fins a la consecució del primer gol blaugrana. El tècnic s’endú així el primer títol oficial des que va fitxar pels de la Joan Gamper.

En quant al partit, no hi hagut història a diferiència del que va ser la semifinal davant l’Atlètic de Madrid (2-3). Les jugadores de Lluís Cortés i Rafel Navarro han passat com una apiconadora per sobre de les txuriurdin. La primera part acabava amb un marcador contundent de 0 a 6 a favor de les blaugrana, fidel reflexe de la superioritat extrema en que s’ha convertit la confrontació. Alexia, Marta i han fet dos gols cada una, mentre que les altres dues dianes han estat obra d’Oshoala i de Graham Hansen. A la segona lluny de relaxar-se, s’ha completat el recital del Barça que mitjançant Oshoala que ha completat un doblet, Marta Torrejón ha aconseguit el pòquer de gols i Candela Andújar han completat el sever correctiu maquillat tan sols pel gol de la Real obra de Manu Lareo.

El Barça s’ha proclamat campió de la primera Supercopa d’Espanya Femenina de la història, amb un recital. Ara a descansar i a pensar en la Copa de la Reina on debuten dimecres al camp de La Orden per medir-se a l’Sporting de Huelva a partir de dos quarts de cinc de la tarda.