Tot i l’amplia renovació que ha sofert l’equip, el treball i la constància han dut al grup show petit del Club Patí l’Aldea a aixecar el títol provincial, en la competició celebrada aquest dissabte al pavelló olímpic de Salou.

Després de quedar campiones del món als World Roller Games a Barcelona i acumular els títols comarcal, provincial i d’Espanya a més de ser terceres al campionat d’Europa, ara toca passar pàgina i de quina manera millor que tornant a véncer en el campionat de la província de Tarragona. Manel Villaroya, tot i haver ‘penjat’ els patins, continua sent l’entrenador del club aldeà i ha preparat a consciència el nou espectacle que s’anomena ‘Inevitable’. Una ‘performance’ que representa: “Mira’t! No seràs jove eternament! TIC TAC… el temps, fins i tot, atrapa la rosa més vermella!”.

Les aldeanes van aconseguir unes puntuacions entre el 8’4 i el 8’6 entre les valoracions A i B. El pròxim repte de les del Baix Ebre serà a finals d’aquest mes de febrer al campionat de Catalunya, on les aldeanes defensen el títol. Una cita que tindrà lloc el dia 23 al pavelló de Barris Nord a Lleida.