Xavi Mompel del Club Escacs Tortosa, referma el lideratge en el Campionat de Catalunya en la categoria sub-10, després d’imposar-se en les dues partides que ha disputat aquest matí, la darrera de les quals s’ha imposat a la jugadora del CE Amposta Marta Sierra. Les dues primeres rondes han estat un èxit per als jugadors de l’equip de la capital de les Terres de l’Ebre. Una competició que s’ha disputat a la Torre de l’Espanyol (Ribera d’Ebre) i on s’han compaginat dues competicions: la del Campionat de Catalunya d’Edats a les Terres de l’Ebre i la Lliga Territorial d’Escacs de les Terres de l’Ebre, que organitza el Consell Esportiu de les Terres de l’Ebre.

En la Lliga Territorial hi han participat pel Club d’Escacs Tortosa, en categoría cadet+juvenil: Cèsar Cervera, Aquib Chaudry; en categoria Aleví+infantil: Lluc Navarro Pedrós, Igor Valldepérez Villarroya; en categoria benjamí Miquel Albacar Caubet, Laia Fabregat Fabregat, Raul Flore, David Florin i en categoria prebenjamí: Gabriel Adell Sastre, Aran Navarro Pedrós, Abel Pons Sancho, Roc Abel Sancho, Izan Rojas Cáceres i Quim Vidal Estrada.

La propera cita del circuit es disputarà el proper dissabte dia 15 de febrer, a Roquetes on es jugaran la tercera i quarta ronda.