Després de dues derrotes consecutives i només 8 punts dels últims 24 possibles, l’Ascó buscarà retrobar-se en la victòria aquest dissabte a les 16:00 de la tarda contra el Martinenc, al seu camp.

El conjunt de Jordi Font, ara 7è classificat en 30 punts, tindrà una nova oportunitat i ja pràcticament, de les últimes, per tornar-se a enganxar a la part alta de la classificació. Per què el conjunt de Barcelona, el Martinenc, és 4t amb 32 i el Santboià és segon ja amb 37 punts.

A la primera volta, els de Jordi Font ja es van imposar al Camp de Futbol de Guinardó per 1 a 2.

Respecte a l’últim partit al camp del Santboià, on els de la Ribera van tenir fins a 7 baixes i van jugar amb només 2 homes de camp de refresc, Jordi Font recupera a Óscar i Jorge que tornen de sanció, i també a Cholo, recuperat ja dels problemes físics. Això sí, són baixes confirmades Ferran i Roda, mentre que Xavi Marqués i Ñoño seran dubte fins demà a l’hora del partit.