El Gandesa, líder de la categoria en solitari amb 38 punts, rebrà el diumenge a les 16:30 de la tarda un dels rivals més forts, el CF La Sénia. En un partit, que serà clau per començar a definir la part alta de la taula tot i que encara resta pràcticament tota la segona volta.

El conjunt del Montsià, 4t classificat en 32 punts, ha estat un dels dos equips que ha aconseguit guanyar als de la Terra Alta, a la jornada 3 de la primera volta i per 2-0.

Això sí, per trobar l’altra derrota del Gandesa en aquesta temporada hem d’anar fins a la jornada 7, el 20 d’octubre de 2019. Això vol dir que els de Guillermo Camarero porten 12 partits sense conèixer la derrota amb 8 victòries i 4 empats.

En un partit transcendental per a la lluita per l’ascens a Primera Catalana, tots dos conjunts arriben després de no guanyar la setmana passada. El Gandesa va empatar a 0 al camp de la Pobla de Mafument mentre que la Sénia va patir una dura derrota per 0-3 contra el Camarles.

Diumenge a les 22:30 de la nit, al programa Minut 91, podreu veure el primer resum del partit i després, el podreu reviure íntegre al Youtube del Canal TE.

També a segona Catalana, un Mora la Nova en hores baixes, encara no ha guanyat aquest 2020 i només i porta 3 derrotes consecutives, rebrà la visita de l’Ampolla l’últim dels equips ebrencs amb 25 punts. Ara bé, després de la gran primera volta el conjunt de la Ribera d’Ebre continua a la part mitjana alta de la classificació amb 27 punts. Al partit d’anada, l’Ampolla es va imposar per 2 a 1.

I el Camarles – Ulldecona serà l’altre dels duels ebrencs de la jornada. Els del Baix Ebre afrontaran el partit amb confiança després de sumar 10 punts dels últims 12 possibles. L’Ulldecona buscarà els 3 punts per seguir a la part alta de la classificació. Ara mateix, és 5è en 32 punts. Al partit d’anada, el Camarles va guanyar per 0 – 2.