L’accés al nucli antic de Miravet romandrà tancat durant dos mesos per les esllevissades provocades pel temporal. Al Cap de la Vila, l’emblemàtic nucli històric de Miravet, les pluges van provocar despreniments de terra i roques d’un turó sobre les cases, els patis i el carrer a la zona d’accés coneguda com el portal del Motxo. Ara, l’accés pel carrer del Riu està tallat.

Quatre veïns van ser desallotjats i, per ara, no poden tornar a casa mentre no s’apliquen totes les mesures de seguretat. També s’ha vist afectada una casa que no sol estar habitada i una casa rural que, per ara, haurà de mantenir-se tancada. El termini de les obres de consolidació es preveu que sigue de dos mesos.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.