La implantació del bàsquet segueix com una de les apostes de la federació a l’Ebre. Motiu pel qual des de fa quinze any s’organitzen trobades d’escoles, en les categories més jovers per potenciar l’esport, però també per inculcar valors. Durant la temporada la delegació organitza nou trobades arreu del territori i una d’elles va tindre lloc a Amposta el passat cap de setmana.

Un total de tretze equips de les categories Escola i Premini van participar a la trobada, que es va desenvolupar durant tot el matí amb la disputa de dos partits per conjunt participant. A la categoria Escola hi van prendre part els equips del CB Cantaires de Tortosa, CB Amposta A, CB Amposta B, CB Rapitenc, CB Benicarló, CB Morella i CB Vinaròs, mentre que a la categoria Premini van jugar CB Alcanar, CB Cantaires de Tortosa, CB Cantaires-Tivenys, CB Amposta A, CB Amposta B i AE La Sènia.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.