L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja ha homenatjat la iaia Cinta Llambrich Sanz, la santjaumera més gran del municipi que ha fet 100 anys de vida.

Cinta Llambrich, més coneguda al municipi com Cinteta de Vildo, ha rebut emocionada la medalla centenària de la Generalitat de Catalunya, que li ha lliurat l’alcalde Joan Castor Gonell. Des de l’Ajuntament, se li ha fet entrega de la figura de l’àvia centenària, en honor a la dona santjaumera que simbolitza els orígens, la valentia, l’esforç i el coratge que representa arribar als cent anys.

En l’acte d’homenatge també hi han participat entitats municipals com l’Associació de Jubilats i Pensionistes, que li han regalat un ram de flors i un diploma com a membre d’honor de l’associació, i la Coral Veus de l’Ebre que li han dedicat unes cançons.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.