Gerra d’aigua freda a la reacció de l’Handbol Amposta-Lagrama davant un rival directe a la classificació com era el Sant Joan Despí que supera a les ampostines a la classificació, emparellades ara a dotze punts, però comptant amb el golaverage a favor tenint en compte que a l’anada van vèncer per un gol de diferiència i a la pista de les de la capital del Montsià s’imposaven per tres gols de marge amb el 17 a 20 final. Trunca així la ratxa positiva a casa que acumulaven les noies de Sasa Jovic des de l’inici de la segona volta, on es mantenien invictes havent sumat dos victòries davant el Handbol Mislata i la Roca.

Les ampostines buscaven donar un salt de qualitat i agafar a la classificació a l’Handbol Gavà que caia àmpliament derrotat a la pista del líder indiscutible, Morvedre. No obstant, les derrotes dels perseguidors immediats deixen la cosa tal i com estava amb tres punts de marge sobre les places de descens. Tot i això, oportunitat perduda per a les del Montsià que buscaven obrir forat i agafar tranquil·litat de cara al tram decisiu de la temporada.

El partit va tenir diferents fases. Les locals iniciaven el partit desplegant el millor joc de la temporada, un fet que els permetia marxar amb quatre gols d’avantatge a l’equador del primer temps amb el 6 a 2 a l’electrònic. A mesura que avançaven els minuts el domini ampostí s’apaivaga davant la reacció de les barcelonines que amb un parcial de 2 a 8 en la resta del primer temps acabaven capgirant el duel deixant al descans un incert 8 a 10. A remolc l’Amposta-Lagrama ho intentava però sempre anaven en desavantatge al marcador fins que a falta de set minuts per al final del matx disposaven d’una acció per arribar a empatar l’encontre, però la rematada marxava fora i deixava el duel amb el 14 a 15. A la contra no fallaven les de Sant Joan Despí, que imposaven el seu ofici per acabar sentenciant el duel i esgarrapant una valuosa victòria de doble valor.

Les de Jovic tindràn que buscar refer-se d’aquesta ensopegada inesperada la setmana següent a Eivissa, davant el Muchoticket Puchi, en una nova oportunitat en la qual no poden fallar en aquest tram decisiu de la temporada davant rivals directes per eludir el descens de categoria. Serà una nova final per a les del Montsià que juntament amb el partit de la setmana següent davant el Gavà, es juguen més de mitja temporada, tenint en compte que d’aquí a tres jornades visiten la pista de l’intractable líder Morvedre. El partit a les Illes es disputarà dissabte a partir de les 17:30 hores de la tarda al pavelló municipal de Santa Eulàlia del Rio.