La campanya del Verkami Sales 2020 ‘La il·lusió d’un territori’, que es va engegar fa unes setmanes, ha finalitzat i ha aconseguit la xifra de 7.775 euros, amb un total de 120 col·laboradors, xifra que ha superat l’objectiu inicial, que era arribar als 5.000. Amb esta aportació, Llorenç Sales (UA Montsià) podrà dedicar-se els propers mesos a l’atletisme, i la seua preparació amb més garanties per a tindre opcions de disputar els Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

L’atleta galerenc va tornar a la competició el passat diumenge, després de superar la lesió al tendó d’Aquil·les, al Campionat de Catalunya dels 10 km en ruta a Vilafranca del Penedès, i va finalitzar en quinta posició amb 31’47’’, en una distància poc habitual en les seues competicions. Sales ha agraït per les xarxes socials el suport i la col·laboració rebuts i ha indicat que treballarà al màxim per a correspondre a esta confiança.