L’Alcanar, molest amb els arbitratges que rep, va decidir manifestar-se no portant la pancarta de la federació ‘Tots som un equip’, amb la qual els dos equips surten al camp abans dels partits.
Posteriorment, va avançar-se aviat amb gol de Pichon. El Xerta, amb trets de Jota, va tenir opcions. Així com els locals que van reclamar un penal, que no fou xiulat.
A la represa, el visitant Jota, de penal, va empatar. El partit va poder obrir-se però al 76, el canareu Joan que marcava el 2-1. Al final, Pichon sentenciava amb el 3-1. 6 victòries en 7 partits de l’Alcanar. El tècnic creu que les protestes als arbitratges no va condicinar l’àrbitre del darrer partit. No van veure-ho així des de Xerta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.