El passat 14 de gener membres de la junta directiva de la societat de pescadors Sant Jaume acompanyats de l’alcalde de Sant Jaume d’Enveja, Joan Castor Gonell, van presentar el Projecte de Comercialització de l’angula al Director General de Pesca i Afers Marítims, Sergi Tudela.

El projecte de comercialització de l’angula, comporta la creació d’una cooperativa de pescadors i d’una marca per poder comercialitzar l’angula pel seu compte. Es tractaria d’un punt de segona venda, vist que legalment l’angula igual s’ha de portar a llotja de Deltebre, que és la entitat amb la qual es col·labora.

Des de la Direcció General es valora molt positivament la iniciativa i mostra la seva completa disposició a fer l’assessorament i recolzament per tal que sigui operativa el més aviat possible.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.