El Servigroup Peníscola de la primera divisió nacional de futbol sala ha incorporat al jove jugador tivissenc Carles Saladié de 19 anys, procedent del FS Salou on ha militat les tres darreres campanyes. L’ala català signa pel que resta de temporada i quatre temporades més. El jugador, format a la base del FS Amposta després de fer el salt del futbol onze on militava al CD Tortosa (jugant dos temporades amb el club ampostí), s’incorpora a l’equip castellonenc que milita a la 1a divisió nacional i és la primera incorporació del club en aquest mercat d’hivern. Saladié, que fins ara disputava els partits a l’equip salouenc de 2a divisió B, cobrirà una de les dues places vacants en la plantilla després de les baixes de Juan José i d’Hugo Bernárdez.

Es tracta d’un prometedor ala molt forta físicament i amb molta projecció, que pot jugar com a ala ofensiu, defensiu o fins i tot com a tancament. Carles Saladié ve de jugar i despuntar en la primera fase del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Sub19 amb Catalunya. El jugador de Tivissa va brillar amb diverses actuacions destacades malgrat l’eliminació del seu equip.

Saladié en la presentació oficial es va mostrar «molt content pel fitxatge», encara que també és conscient que ara és moment de posar-se a treballar i adaptar-se al grup, «perquè el ritme i les qualitats del joc són molt diferents» a les d’on ve. L’ala català espera aportar en tot el que pugui tant a nivell ofensiu com defensiu i confessa que és un jugador «bo en l’u contra un», encara que ha de «treballar i millorar a nivell defensiu».

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.