El dissabte 25 de gener el pavelló poliesportiu de La Sénia acollirà la primera jornada de la lliga territorial de gimnàstica rítmica dels Jocs Esportius Escolars de les Terres de l’Ebre. La competició reunirà unes 250 gimnastes de les diferents categories i nivells, des de prebenjamins, passant per alevins, infantils, cadets, juvenils i Open, i dels nivells A, B i C.

En total s’han inscrit 123 esportistes en modalitat individual i 37 conjunts de deu clubs ebrencs: Rítmica La Sénia-País del Moble, Club Rítmica Canareu, Club Rítmica Xaloc, Club Rítmica Amposta, Club Rítmica Tortosa, Gimnàstic Rapitenc, Escola Municipal Rítmica Tortosa-Win, Club Rítmica l’Ampolla, AME Ametlla de Mar i Club Rítmica Sant Jaume. Les més de deu hores de competició es distribuiran al matí per als nivells B i C, a partir de les 9.00 hores i fins a les 14.30 hores, i a la tarda per al nivell A de les 16.00 hores a les 19.30 hores.

L’activitat, emmarcada dins del programa de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya està organitzada pel Consell Esportiu del Montsià, amb la coordinació de l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de les Terres de l’Ebre, i el suport del club local i l’ajuntament de La Sénia. La lliga dels jocs esportius escolars preveu tres jornades més a Alcanar el 29 de febrer, a l’Ametlla de Mar el 21 de març i el 25 d’abril a Sant Jaume d’Enveja. Amb aquest volum d’inscripció la competició dels jocs esportius es converteix en la més nombrosa de totes les que se celebren anualment de gimnàstica rítmica a les Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.