Seixanta gimnastes, de manera individual o en grup, han participat en la I Trobada Gimnàstica Rítmica Ciutat de Tortosa que ha organitzat el Club Rítmica Tortosa. Esta jornada, que s’ha celebrat al llarg del matí, tenia un doble objectiu: el bateig com a organitzador d’una activitat pròpia del Club Rítmica Tortosa, i la preparació de les gimnastes d’exhibir-se de cara a les competicions, que, algunes d’elles comencen la setmana vinent. Segons explica Ia Vallés, presidenta del club organitzador, “la idea de la trobada és preparar-nos per als campionats escolars que comencen la setmana que ve. La majoria de les nostres gimnastes no havien competit mai i els va bé per prendre consciència de quin nivell tenen”.

La trobada, que ha tingut lloc al pavelló de Remolins, ha comptat amb la participació de quatre clubs: el CGR L’Ampolla, l’AME Ametlla de Mar, l’Escola Municipal de Rítmica de Tortosa, i les esportistes que formen part del club organitzador.