Emmarcat en el Programa 7 Comarques, el projecte ‘Terra Alta Més’ del Consell Comarcal de la Terra Alta ha incorporat aquesta setmana Jael Suñé, tècnica de suport al teixit empresarial, i Magda Aubà, tècnica d’inserció laboral, a l’ens per donar suport a les tasques d’inserció laboral i de suport al teixit empresarial.

Amb aquestes dues contractacions es pretén enfortir el servei que es presta des del dispositiu d’inserció laboral EIXAM, per tal que les persones desocupades o que volen millorar la seva trajectòria professional trobin una feina digna. A més, des del dispositiu  també s’organitza un curs d’operacions de magatzem i gestió logística, atès que diferents empreses de la comarca demanden contractar aquest perfil professional.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.