Més de vuit-cents judoques van copsar aquest cap de setmana Tortosa per participar en les copes d’Espanya infantil i júnior i a la final territorial dels Jocs Esportius Escolars, a càrrec del Centre de tecnificació Priorat – Tortosa.

A la tretzena copa infantil internacional ebrenca i  la setena supercopa júnior ‘Ciutat de Tortosa’ hi van prendre part esportistes de diversos clubs de l’Estat, caps de rànquing nacional i internacionals.

Però també els ebrencs van tindre protagonisme durant la final territorial dels Jocs Esportius Escolars. Xiquets i xiquetes d’entre 3 i 11 anys, des de categoria patufet, fins aleví van aprofitar la infraestructura de les competicions estatals per finalitzar aquesta competició organitzada pel Consell Esportiu del Baix Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.