La Sénia va guanyar el derbi del ‘pantano’ contra l’Ulldecona (2-1). D’aquesta forma té 28 punts, a 3 dels líders. És quart. Callarisa va avançar als seniencs que van tenir una altra opció. Però l’Ulldecona reaccionar, va empatar i va dominar fins el descans. A la represa, a la sortida d’un córner, la Sénia va fer el 2-1, gol de Gasparin. El partit es va trencar i els locals van tenir possibilitats a la contra mentre que l’Ulldecona va poder assolir l’empat a poc del final. Kevin va impedir-ho.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.