Aquest diumenge  12 de gener  tindrà lloc a Tivenys  la tercera i última jornada del  campionat comarcal de cros escolar del Baix Ebre que inclou un total de catorze curses. Hi participaran des d’esportistes juvenils, nascuts els anys 2002 i 2003,  fins els més petits nascuts l’any 2016. S’establiran dues classificacions, una individual i una altra per equips. El circuit, com ara fa tres anys, estarà ubicat al voltant del parc de Tivenys un espai que  reuneix unes condicions òptimes per al desenvolupament de les curses, que començaran  a partir de les onze del matí. La prova forma part del programa d’activitats  dels Jocs Esportius Escolars  de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya que coordina a nivell comarcal el Consell Esportiu del Baix Ebre,  i en aquesta ocasió amb el suport organitzatiu de  l’Ajuntament de Tivenys i del Club Atletisme Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.