Ahir la nit, van ocórrer dos accidents a l’N-340a al terme de Benicarló. El primer va produir-se prop de les 21.00 hores, quan un turisme va sortir-se’n de la carretera, mentre circulava en direcció Benicarló, a l’N-340a, al quilòmetre 1.047,3. L’accident s’hauria provocat quan el cotxe va envair la calçada contrària i va acabar a la cuneta. El conductor del vehicle va quedar il·lès. Trenta minuts més tard, al mateix quilòmetre 1.047 de la mateixa carretera, però aquest cop, en direcció Vinaròs, es va produir l’altre accident. Aquest s’hauria produït per la frenada i la posterior acceleració d’un vehicle que anava al davant i va continuar la seva marxa, segons han expressat les conductores dels dos cotxes sinistrats. Cap de les dues conductores van sofrir danys físics.

La Guàrdia Civil de Trànsit va intervenir en els accidents, realitzant el control d’alcoholèmia i drogues als conductors, que van donar negatiu en tots dos accidents.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.