Emoció, nervis i molta il·lusió els que s’han pogut viure aquesta tarde-nit a la plaça de l’ajuntament de Tortosa, on han arribat els patges reials de Sa Majestats els Reis Mags d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar. Puntuals a la cita a les 18.30 hores de la tarda han entrat a la plaça on estaven esperant-los una munió de xiquets i xiquetes per entregar-los les cartes i transmetrels-hi els darrers desitjos de cara a la cavalcada de diumenge al vespre.

Com a molts municipis de les Terres de l’Ebre els emissaris dels Reis han vingut a Tortosa on esperen la nit especial de diumenge, per acabar la feina que es va deixar pendent el Pare Noel.

La tarde del 5 de gener arribaran els Reis Mags d’Orient pel riu, com ja és habitual. Desembaracan a Ferreries passaran per l’església del Roser on faràn l’adoració al nen Jesús i viatjaran fins l’ajuntament. Allí se’ls hi entregaran les claus de la ciutat i s’iniciarà la cavalcada, enguany acompanyats per un convidat d’excepció, l’elefant Dumbo.

Enguany, la cavalcada comptarà amb mig miler de participants per donar vida a tots els personatges. Comptarà amb la participació de les entitats 4més1, Colla Jove de Dolçainers, Lo Golafre, Diables Lucifers, La Companyia, Grallers de Jesús, Lei Joglars d’Ebre, Llampec Nois, Dolçainers de Ferreries, i escola i banda municipal de música de Tortosa. També d’Equitor, el Club Patí Dertusa així com les pubilles de les festes de la Cinta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.