El president de la Generalitat, Quim Torra, ha entregat aquest divendres al vespre a la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, la pancarta que l’ha portat a la inhabilitació, i membres de l’entitat l’han tornat a penjar al balcó del Palau de la Generalitat. També s’ha retirat la bandera espanyola de l’edifici, el que ha provocat crits d’eufòria entre els manifestants. Paluzie ha assegurat que estaran al costat de Torra i ha assegurat que el president acabarà la legislatura. Centenars de persones es congreguen a la plaça Sant Jaume per protestar contra la decisió de la Junta Electoral Central (JEC) d’inhabilitar immediatament Torra després de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). De fet, el propi TSJC va ordenar que es retirés de nou aquesta pancarta al setembre.

Foto: ACN

Autor: