El fet que les Terres de l’Ebre perdran l’Euromed a l’Aldea a canvi d’un únic servei d’alta velocitat d’anada i tornada, semidirecte entre Barcelona i Tortosa, a partir del 13 de gener, data en què entra en operació la variant ferroviària de doble via Vandellòs-Tarragona, centra la portada de l’edició en paper número 917 del Setmanari L’EBRE, que també destaca que els regionals amb prou faena milloraran els horaris. La imatge de la portada és per al peatge de l’Aldea, ja inactiu amb la històrica liberalització de l’AP-7 entre Alacant i Salou.

L’altre titular destacat reproduïx una de les declaracions que en una entrevista interior, en exclusiva i a doble plana, fa el capellà tortosí i membre de la Cúria Vaticana Jordi Bertomeu, figura que ha agafat una gran transcendència dins de l’església pel seu paper en la persecució de la pedofília.