Els Reis d’Orient arribaran a Amposta el diumenge 5 de gener. Els més petits de la localitat ajudaran a Ses Majestats a trobar el camí per arribar fns a Amposta amb els seus fanalets, que hauran fet prèviament a La Caseta del Nadal. Com és habitual, els Reis arribaran a les 6 de la tarda a l’embarcador damunt de tres muletes tripulades pel Club Nàutic Amposta, on seran rebuts amb un castell de focs artifcials. Després de saludar als xiquets i xiquetes que hi hagi a l’embarcador, els Reis seran traslladats a l’inici de la cavalcada amb tres taxis. Una cavalcada que començarà a l’avinguda de la Ràpita, a l’alçada de l’avinguda Josep Tarradelles i que fnalittarà al carrer Major, on els Reis es faran fotos amb els menuts i menudes que vulguin.

Una cavalcada amb la màgia de ‘La Volta al món en 80 dies’

L’eix central del Nadal d’enguany, ‘La Volta al món en 80 dies’, també estarà present a la cavalcada de Ses Majestats. Una cavalcada que farà volar la imaginació de petits i grans, amb diversos espectacles i moltes sorpreses.

Baltasar de Veritat

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament d’Amposta se suma a la campanya #BaltasardeVeritat de Casa Nostra, Casa Vostra. Es tracta d’una acció que tracta d’eliminar l’actitud racista en una data tan important per als infants com és l’arribada dels Reis d’Orient.

D’altra banda, i com ja es porta fent en els darrers cinc anys durant les festes nadalenques, els caramels que es llençaran durant la cavalcada seran sense gluten. Amb aquesta iniciativa es pretén adaptar a les necessitats dels infants i també dels adults.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.