El regidor del PSC de Tortosa Manel de la Vega ha renunciat a l’acta com a regidor a l’ajuntament per dedicar-s’hi a la seua tasca com a senador socialista a Madrid. De la Vega va agrair als companys del seu grup i a la resta de regidors la feina i tracte durant aquests anys. Va remarcar que des de Madrid lluitarà per aconseguir les demandes del territori.

Manel de la Vega va renunciar aquest dilluns, en el ple extraordinari dels pressupostos, a la seua acta com a regidor del PSC de Tortosa. Aquest dimarts, en el ple extraordinari urgent, la seua cadira ja estava buida i l’ocuparà Estefania Valdés.

En acabar la sessió va anunciar que pren aquesta decisió per dedicar-s’hi a la seua tasca com a senador socialista a Madrid. Va remarcar que ho fa per ser “conseqüent” i lluitar pel territori. Ser una veu a Madrid per revertir les mancances en infraestructures, despoblament o mediambientals. De la Vega continuarà com a primer secretari de la Federació del PSC de les Terres de l’Ebre.

Aprovat l’augment de la tarifa del contracte d’aigües

D’altra banda, la sessió plenària d’aquest dimarts també ha aprovat l’augment d’un 3% en la tarifa del contracte d’aigües. L’ordenança manté les ajudes per aquells que ho sol·liciten, bonificant fins un 75% del primer tram de la tarifa d’us domèstic i fins el 100% al canvi de titularitat del contracte del subministrament d’aiguade les families que estiguin en risc d’exclusió social.

Ha comptat amb els vots favorables de Junts per Tortosa, el PSC i Ciutadans, l’abstenció d’Esquerra Tortosa-Sí i Movem i el vot contrari de la CUP.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.