L’Equip Sènior Masculí del Club Voleibol Roquetes ha guanyat el premi a millor esportista del 2019 de la ciutat de Roquetes. El municipi ha celebrat la seua primera edició de premis esportius en la qual s’han lliurat prop d’una trentena de guardons a entitats i esportistes.

Roquetes va acollir dissabte la primera edició de premis esportius per reconèixer l’esforç, l’esportivitat, el sacrifici i la constància dels esportistes del municipi.

La gala esportiva va guardonar un total de 22 esportistes i entitats. Però el premi més important va ser el que va guanyar l’equip Sènior Masculí del Club Voleibol Roquetes que van ser guardonats amb el premi a millor esportista del 2019 pel seu ascens de categoria, que ha portat la ciutat de Roquetes, a competir a primera nacional.

L’Ajuntament també va atorgar tres mencions especials. A Albert Giné per la segona posició per equips a la Marató de Sables al Desert del Sáhara. A l’equip Sènior Femení del Club de Futbol Sala de Roquetes per la seua victòria a la Copa Tarragona. I a la societat de caçadors ‘La perdiz Roquetense’ pel seu 75è aniversari.