L’Amposta-Lagrama dóna un cop de puny a sobre de la taula en sumar un triomf treballat davant l’Handbol Mislata (23-20) i obre un forat de quatre punts respecte a la zona de descens. Les ampostines a més aconseguien un fet que no havien pogut aconseguir en les jornades precedents: sumar dues victòries de forma consecutiva. Un bon regust el que deixa aquest important triomf en el darrer partit de l’any, abans de l’aturada nadalenca, i un bon inici de la segona volta del campionat que ha de servir de punt d’inflexió per aconseguir la permanència a la categoria una temporada més. Les de la capital del Montsià, superen a la taula classificatòria a les valencianes tot i no poder superar el factor del golaverage particular. Ara són novenes classificades, emparellades a punts amb el Sant Joan Despí i a un sol punt del setè de la taula, el Gavà, després de les dues derrotes que van encaixar a la pista del Muchoticket Puchi (21-20) i davant el Sant Quirze (25-34) respectivament.

Les ampostines conscients de la importància dels punts en joc, van sortir molt tenses al partit. Després d’uns primers minuts on l’atac valencià situava un parcial de 0 a 3 al marcador, amb un inici on els nervis li passaven factura, les locals es van saber refer i van arribar a ajustar el marcador al descans amb el 9 a 10 que deixava la incertesa oberta per resoldre de cara a un segon temps apassionant. Així va ser. El pavelló va vibrar amb el joc ampostí i les va fer anar en volandes per sumar una victòria transcendental. L’Amposta-Lagrama va oferir la seua millor versió a la sortida dels vestidors i amb un parcial de 7 a 3 en el darrer quart de partit, asseguraven la segona victòria consecutiva per a les noies de Sasa Jovic. El matx va tenir nombroses alternatives, però un cop es situaven per davant al marcador i cobraven un avantatge de dos gols a falta de cinc minuts per al final (21-19), van saber mantenir-lo fins al final de la confrontació.

Una victòria balsàmica tenint en compte la resta de marcadors que va deparar aquesta catorzena jornada on tots els rivals directes, des del setè classificat fins al catorzè (a excepció de l’equip que anava coer el Muchoticket Puchi que deixava la cua després de la victòria davant el Sant Joan Despí), encaixaven derrotes. Un triomf que els dona aire de cara al proper partit de lliga que els enfrontarà al Balonmano Castelló, el proper 11 de gener a partir de les 19 hores del vespre.