Efectius dels Bombers de la Generalitat han iniciat aquest dissabte un operatiu de recerca a Tortosa per trobar un home que s’ha llençat a l’Ebre des del Pont del Mil·lenari. Els fets han passat al voltant de ds quarts de sis de la tarda. Diversos testimonis han trucat al 112 per comunicar aquest succés. Immediatament s’ha posat en marxa un dispositiu de recerca en el que intervenen també efectius de la Policia Local de Tortosa. L’important cabal que registra l’Ebre al seu pas per Tortosa (945 metres cúbics per segon) podria dificultar l’operatiu de recerca.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.